Rent med högtryck

 

Ingen vill ha stopp i avloppet, det kan innebära stora kostnader för dig som fastighetsägare och risk för vattenskador. Dessutom händer det alltid vid fel tillfälle!

Fett som sköljs ner i köksavlopp kan lätt orsaka beläggningar och proppar i rören. Därför bör alla ledningar spolas regelbundet och idag kan det göras snabbt och enkelt. Vid en högtrycksspolning används inga kemikalier, bara rent varmt vatten med tryck som driver spoldysorna framåt och rensar röret.

 

Stamspolning fastighet med flera lägenheter

När en fastighet ska högtrycksspolas börjar man inne i lägenheterna. På mindre än en halvtimme har rören rensats, från köksavloppet och ut till stamledningen.  Detta görs i alla lägenheter som har samma stam. Därefter spolar man själva stamledningen. Vattnet för med sig allt som inte ska vara kvar ut på avloppsnätet.

I samband med spolningen kan man även passa på att besiktiga fastighetens rör. Äldre gjutjärnsrör kan vara en källa till oro, men vi har möjlighet att filma ledningarna efter spolning. Då kan vi lätt upptäcka porer och skador på ytorna och du som fastighetsägare kan planera eventuella rörbyten i god tid.

Vi rekommenderar högtrycksspolning vart femte till tionde år för att undvika problem.

Kontakta oss


JRAB – Jönköpings Renhållning AB

Du hittar oss i Jönköping, Vaggeryd, Gislaved, Nässjö och Tranås.
Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med allt från det lilla till en helhetslösning.

 

Jour dygnet runt! 036-36 21 80  |  info@jrab.se