Login Portal
TUFhemsida.jpg

Underhållsspolning i fastighet

Spolar rent med högtryck

Ingen vill ha stopp i avloppet, det kan innebära stora kostnader för en fastighetsägare och risk för vattenskador.
Dessutom händer det alltid vid fel tillfälle!

Idag har vi nya matvanor i Sverige. Vi influeras av andra kulturer och lagar mat på nya sätt. Fett som sköljs ner i köksavlopp kan lätt orsaka beläggningar och proppar i rören. Därför bör alla ledningar spolas regelbundet och idag kan det göras snabbt och enkelt.
Vid en högtrycksspolning används inga kemikalier, bara rent varmt vatten med tryck som driver spoldysorna framåt och rensar röret.

Hur går det till när vi spolar stammarna i en fastighet med flera lägenheter -

När en fastighet ska högtrycksspolas börjar man inne i lägenheterna. På mindre än en halvtimme har rören rensats, från köksavloppet och ut till stamledningen.
Detta görs i alla lägenheter som har samma stam. Därefter spolar man själva stamledningen. Vattnet för med sig allt som inte ska vara kvar ut på avloppsnätet.

I samband med spolningen kan man även passa på att besiktiga fastighetensrör. Äldre gjutjärnsrör kan vara en källa till oro men många renhållningsfirmor har möjlighet att filma ledningarna efter spolning. Då kan man lätt upptäcka porer och skador på ytorna och fastighetsägaren kan planera eventuella rörbyten i god tid.

Vi rekommenderar högtrycksspolning vart femte till tionde år för att undvika problem.
Kontakta oss för kostnadsfri offert och upplägg för er bostadsrättförening.

Ny bil på väg till er

JRAB 036-36 21 82 info@jrab.se

 

 

 

Tjänster &
lösningar

Vi har kompetens och utrustning för att transportera, bearbeta och återvinna allt ert avfall.
Allt från pappret på kontoret till restprodukter och farligt avfall från produktionen. Här kan du läsa mer om våra tjänster för att ni ska bli av med ert avfall på ett smidigt ,miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. Har ni behov som ni inte kan finna en lösning på här nedan, kontakta oss så hjälper vi er med en lösning som anpassas efter ert behov.

 

Renhållning