Login Portal
IMG_0180-Edit.jpg

JRAB söker chaufförer

2018-02-23

I samarbete med S.R Rekrytering söker nu JRAB chaufförer till Vaggeryd, Jönköping och Tranås

JRAB har en bred verksamhet som innehåller många olika fordon och specifika tjänster inom renhållning och miljö. JRAB:s huvudkontor finns på Torsvik strax utanför Jönköping, men har även lokala anläggningar i Vaggeryd, Nässjö, Gislaved och Tranås Företaget har idag ca 100 medarbetare fördelat på de olika anläggningarna i Jönköpings län.  Se mer på hemsidan: www.jrab.se

Som chaufför hos JRAB är du företagets ansikte utåt mot kunderna vilket ställer krav på att du är en serviceinriktad, noggrann och ordningsam person. Arbetet är varierande, körningar planeras under veckan och uppdateras dagligen med inkommande körordrar som antingen rings eller skickas ut till ipad i fordonet. Största delen av arbetet utförs i närområdet och även transporter till våra anläggningar/mellanlager.

Vid anställning hos oss får du en introduktion som innebär att du får åka med en meriterad chaufför och följa arbetet och hur bilen fungerar. Övrig utbildning som YKB sker kontinuerligt inom företaget.

Arbetet innebär dagliga kontakter med våra kunder så därför är det viktigt att du behärskar god svenska i tal och skrift. Du skall ha C, ev CE-kort, godkänd YKB, digitalt förarkort och det är mycket meriterande om du har ADR-utbildning och kranbevis. Vi tror att du har en förmåga att kunna planera och organisera ditt arbete, trivs med att arbeta självständigt och har en positiv inställning.

Tjänsterna ska tillsättas snarast och intervjuer sker löpande. Ansök genom att följa instruktionerna på http://srrekrytering.se/aktuella-uppdrag/ Frågor besvaras av Susanne Romin, S.R Rekrytering på telefon 0735-936354 eller via mail susanne.r@srrekrytering.se