Login Portal
170516_7385.jpg

Grävsug

En Grävsug kan suga upp i princip allt material som produceras inom bygg- och anläggning samt i industriella miljöer. Biogasproduktion, rötkammare och mycket mer.
Vi brukar säga att vårt arbetsområde utgår från Jönköping med 10 mils radie men när det gäller Grävsugen får vi förfrågningar från flera håll i landet.
Nöjda kunder ger goda referenser.

Effektiv – Tidsparare
Grävsugens enorma sugkapacitet och smidighet är ett komplemen­t till grävmaskinen. Med säker precision kan grävsugen arbeta inom svåråtkomliga områden.
Ingreppet på marken/naturen minskar, risken att skada rötter och underliggande rör/ledningar är minimal.

Känslig mark

Grävsugen är din bästa kollega vid arbete i känslig mark. Även om prislappen kan verka högre på en Grävsug vid första anblick sparar man snabbt in detta, både i hastighet och framförallt säkerhet. Och glöm inte arga och frustrerade abonnenter! Kostnaden för en avgrävd kabel blir snabbt väldigt stor och tidskrävande.
Eftersom Grävsugen suger sig ner i marken upptäcker man ledningarna i tid och kan lätt frigöra rör/ledningar.
Grävsugen fungerar i stort sätt som en stor dammsugare.

Kontakta oss för mer information 036-36 21 82 info@jrab.se


Lite mer nyheter om Grävsugen 
 

 

 

Tjänster &
lösningar

Vi har kompetens och utrustning för att transportera, bearbeta och återvinna allt ert avfall.
Allt från pappret på kontoret till restprodukter och farligt avfall från produktionen. Här kan du läsa mer om våra tjänster för att ni ska bli av med ert avfall på ett smidigt ,miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. Har ni behov som ni inte kan finna en lösning på här nedan, kontakta oss så hjälper vi er med en lösning som anpassas efter ert behov.

 

Renhållning