Login Portal
multiplecontainers.jpg

Inför beställning av containers JRAB

En checklista – Att tänka på när ni hyr container hos JRAB

 1. Vad vill ni slänga? – Att sortera avfallet kan innebära en lägre kostnad, kontrollera vilket material som är övervägande. Trä eller tegel är betydligt billigare att slänga än osorterat material.
 2. Var ska container/flak placeras? – Containern är tung och kan skada garageinfart eller där den placeras. Att lägga under ett skydd(träskiva/plåt eller liknande) förhindrar större skador men en fördel är att välja en placering på säkert underlag.
 3. Finns det hinder i vägen? – Kan en lastbil komma fram till beställd adress, är vägen anpassad för en flera ton tung lastbil? Finns det nerhängande ledningar eller liknande?
 4. Behövs det tillstånd för placering? – En offentlig plats som en väg, gata eller trottoar, ägs ofta av kommunen. Här kan det ibland krävas tillstånd från Polisen.
 5. Behövs det kranbil för lyft? – Ska containern lyftas över ex ett staket/mur behövs det ofta en kranbil till hjälp. Tänk efter var den smidigaste och säkraste placeringen för containern är.

  Fråga våra transportledare så hjälper de till med tips och råd!

  Kontakt Jönköping 036-36 21 85
  Kontakt Vaggeryd  0393-126 43
  Kontakt Gislaved    0371-820 30
  Kontakt Tranås       0140-187 90

Tjänster &
lösningar

Vi har kompetens och utrustning för att transportera, bearbeta och återvinna allt ert avfall.
Allt från pappret på kontoret till restprodukter och farligt avfall från produktionen. Här kan du läsa mer om våra tjänster för att ni ska bli av med ert avfall på ett smidigt ,miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. Har ni behov som ni inte kan finna en lösning på här nedan, kontakta oss så hjälper vi er med en lösning som anpassas efter ert behov.

 

Renhållning