jrab

Om Oss

Verksamhetspolicy
Jobba hos oss

Historik

Det var den 1 juni 1920 som företaget GO Carlberg Renhållning fick ta över ansvaret för renhållning i Jönköpings stad. Med hårt arbete såg de till att soporna från stan blev borttransporterade på enklaste och bästa sätt. Så här startade ett företag sin verksamhet som än idag finns och verkar i Jönköping, Jönköpings Renhållning AB. Idag har vi visserligen inte kvar hela ansvaret för renhållningen i Jönköping, och vi har bytt namn. Men i grund och botten är vi samma företag som en gång GO Carlberg drog igång verksamheten i. Numera hittar du oss i hela länet och mer därtill. Och med den moderna tidens teknik har vi också utökat vad vi arbetar med. Ring gärna så hjälper vi dig med allt från det lilla till en helhetslösning.

Hög kvalitét

Vår affärside är att erbjuda en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning anpassad efter kundens behov.

Vi skräddarsyr våra helhetslösningar för att passa just Ert företags behov.

Det går ofta hitta lösningar, förbättra och effektivisera omhändertagandet av avfall. En strukturerad sortering innebär att vi tillsammans hjälps åt att minska miljöutsläppen och förbättra miljön.

Det innebär att vi jobbar med ständiga förbättringar och en kvalitetssäkrad styrning av rutiner.

Fortlöpande utbildning bland alla medarbetare som höjer kompetensnivån inom företaget.

kvalitetsstämpel

 

R-licens

Vi på JRAB innehar en R-licens. R-licensen kommunicerar trovärdighet och etiskt ansvarstagande gentemot kunder och medarbetare. R-licensen är en unik kvalitetsstämpel för företag och organisationer vilka förbundit sig att hålla högsta affärsetik.

 

Vi är Certifierade enligt Sveriges Åkeriföretag Miljö – Arbetsmiljö – Kvalitet – Trafiksäkerhet

miljöarbetsmiljök_302_jrabt_183_jrab